väliaikainen

Kirjoita tekstisi tähän...

Miksi lähdin ehdolle?

Vihreät arvot ovat tuntuneet aina luontevilta minulle.
Haluan olla mukana luomassa tulevaisuutta, joka on kestävä niin luonnon, ihmisten kuin talouden kannalta. Tampereesta on muodostunut minulle kotikaupunki, jota haluan olla kehittämässä ja vastaamassa kaupunkia tulevaisuudessa kohtaaviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Mielestäni päätöksentekoon tulee osallistaa nykyistä enemmän päätöksiä koskevien alojen ammattilaisia. Koen, että pian valmistuvana sairaanhoitajana minulla on arvokasta näkemystä erityisesti sosiaali- ja terveysalan palveluista. Asiakaslähtöisyys, palveluiden saavutettavuus ja laadukkuus sekä ennaltaehkäiseviin palveluihin panostaminen ovat asioita, joista ei voida tinkiä nyt eikä tulevaisuudessa.

Lue lisää Vaaliteemat-välilehdeltä

Kuka olen?

Olen 25-vuotias AMK-opiskelija Tampereelta.
Tampereelle olen muuttanut Hattulasta syksyllä 2017. Asun Armonkalliolla yhdessä avopuolisoni ja kahden adoptiokissan kanssa.

Valmistun sairaanhoitajaksi kesällä 2021. Loppuvaiheen vaihtoehtoisissa ammattiopinnoissa (Hoitotyö uudistuvassa perusterveydenhuollossa) olen
tutustunut terveydenhuoltoon liittyviin digipalveluihin ja harjaantunut itsenäisessä päätöksenteossa.

Rakastan kissoja ja luontoa. Nautin vapaaehtoistyöstä ja monimuotoisesti taiteesta. Olen empaattinen ja osaan ottaa monia näkökulmia huomioon pohtiessani asioita.

Lue lisää Tietoa minusta -välilehdeltä